De Klaver

de klaver - slijterij & wijnkoperij

Sinds het voorjaar van 2019 ben ik, Jeroen Houweling, eigenaar van De Klaver. Als slijter, vinoloog en fijnproever adviseer ik je graag over speciaal bieren, sterke dranken en lekkere wijnen. Kom gerust eens langs in mijn winkel aan het dorpsplein in Zoeterwoude-Dorp.

Het is altijd mijn droom geweest om iets voor mezelf te beginnen. Mijn jarenlange horeca-ervaring en mijn liefde voor mooie producten komen samen in De Klaver slijterij en wijnkoperij. Ik bied een gevarieerd assortiment dranken aan, van speciaal bier en sterke drank – met extra aandacht voor mooie whisky en cognac – tot wijnen van over de hele wereld. Alle dranken selecteer ik op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor elke gelegenheid heb ik iets moois in huis.

Klanten geef ik graag advies, ook over wijn-spijscombinaties. En… zoek je iets specifieks dat ik niet in huis heb? Laat het weten. Ik ga met plezier voor je op zoek.  

Jeroen Houweling

vinoloog & eigenaar

De Klaver heeft een mooie selectie aan speciaal bier, sterke drank en wijn in huis.

Whisky & Cognac
Wijn & Port
Speciaal bieren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!